Paris 2024
Спортивні баталії 2023 року
До олімпійської медалі разом з "Олімпійською Ареною"!
Засновник:
Національний олімпійський комітет України

Війна в Україні вплинула на будівельні роботи в Парижі

  • Олімпійська Арена №1 2023
  • Paris 2024
Paris 2024
Більшість робіт, необхідних для Олімпійських і Паралімпійських ігор наступного року в Парижі, буде завершено до кінця року, пообіцяв керівник компанії, відповідальної за будівництво інфраструктури, але попередив, що витрати зростуть через низку проблем, зокрема, через війну в Україні.

Ферран зупинився на питаннях, які викликали занепокоєння під час підготовки до Ігор-2024 у Парижі, включаючи затримки на одному з нових майданчиків на Porte de La Chapelle Arena. Арена призначена для проведення змагань з бадмінтону та художньої гімнастики під час Олімпіади та парабадмінтону та пауерліфтингу на Паралімпіаді. Ферран зазначив, що причиною затримок стали наслідки війни в Україні, але очікує, що будівництво комплексу буде завершено до кінця року.
Були висловлені занепокоєння через відсутність кондиціонерів у кімнатах у Селищі спортсменів у Сен-Дені. Ферран сказав, що «ми будуємо приміщення, де буде на шість градусів прохолодніше, ніж зовнішня температура», і захистив цей крок, який, на його думку, зменшить вплив Олімпіади-2024 на навколишнє середовище.
Solideo працюватиме зі скороченою командою до лютого 2025 року, а потім перейде під контроль Grand Paris Aménagement до вересня 2027 року.

Безпека понад усе


Розробку планів безпеки для Олімпійських і Паралімпійських ігор 2024 року в Парижі необхідно завершити, попереджає аудиторський звіт, представлений парламенту Франції. Наголошується, що церемонія відкриття на річці Сена може стати серйозною проблемою.
Очікується, що церемонія відкриття Олімпійських ігор у Парижі 2024 року зможе прийняти до 600 000 людей через систему продажу квитків, причому більшість із цих місць розташовано біля Сени, де на 160 човнах проходитиме Парад націй.
Начальник відділу фінансів і дотримання нормативних вимог Paris 2024 Фабріс Лакруа сказав Reuters, що було оголошено тендер на приватну охорону, і ще занадто рано стверджувати, чи знадобляться державні сили.
Інфляція також стане проблемою для організаторів Paris 2024, вона вже зросла з 3,98 млрд євро до 4,38 млрд євро.

Повністю читайте у віддрукованому номері.
Передплатити журнал зараз!